Over Ammy

Uit interesse om te investeren in een gezond lijf, ben ik Oersterk coach geworden. Maar ook om anderen te inspireren om goed voor hun hart te zorgen in alle opzichten. Want het maakt het leven zo veel mooier en leuker. Dat gun ik jou ook!

Vandaar dat ik sinds 20 januari 2020 mijn droombaan gerealiseerd heb met Hartsterk.

Een kleine terugblik: “Het Hart” is medisch gezien mijn expertise. Ik heb op veel hartafdelingen binnen diverse ziekenhuizen gewerkt. Van de verpleegafdeling cardiologie, de eerste harthulp en hartbewaking, tot aan het behandelen van een acuut hartinfarct op de hartkatheterisatiekamer. Tot slot de thoraxchirurgie in een academisch ziekenhuis. Acute zorg was helemaal mijn ding, snel handelen en hard werken met regelmatig (te) lange dagen. En ik merkte dat ik daarbij mezelf uit het oog verloor. De energie ging in de verkeerde dingen zitten. Ik kreeg lichamelijke klachten, die chronisch werden. Door stress en vermoeidheid kon ik niet de partner en moeder zijn, die ik zelf wilde. Het “roer moest om”.

Om te beginnen met waar sta ik nu, wie ben ik en wat wil ik nu precies? Een ontdekkingstocht naar mezelf. Dit heb ik stapsgewijs aangepakt, wat zeker niet altijd makkelijk is geweest, maar uiteindelijk heel veel goeds heeft opgeleverd. Doordat ik nu meer bewust vanuit mijn hart leef, ben ik er in alle opzichten op vooruit gegaan. Ik ben een leukere versie van mezelf geworden.

Door mijn ervaringen en mijn Oersterk opleiding weet ik, dat er een duidelijke relatie is waardoor klachten bij mij ontstaan of verergeren. Zoals bij te veel stress en het niet goed luisteren naar mijn lichaam en gevoel. Onze mindset (hoofd) en hart zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je meer vanuit je hart gaat leven, gaat alles om je heen meer stromen. Anders gezegd het lijkt vanzelf te gaan.

Hoe zorg je nu in alle opzichten voor een gelukkig, gezond en vitaal hart. Daar zou ik jou graag mee helpen; want het voorkomen van klachten en ziektes is veel beter dan genezen! Dus ben je klaar om de stap te zetten naar een nieuw leven?!

Waarom zou je voor mij kiezen:

  • Openheid, eerlijkheid en oprechtheid staan voorop. “What you see is what you get”.
  • Omdat je bij mij volledig jezelf kunt zijn.
  • Ik gun het jou om ook in je kracht te staan, op zoek te gaan naar je ware zelf en vanuit je hart te LEVEN!!
  • Goede zorg voor jou hart, in alle opzichten.

Maar volg vooral je hart want dat klopt . . . .”